Tietoa minusta

Hei!

Nimeni on Janette. Olen ollut kauneudenhoitoalalla yrittäjänä jo vuodesta 2011, josta lähtien toimin Raision keskustan liiketiloissa 7,5 vuotta. Tullessani "koiraäidiksi" vuonna 2018, aloin kaivata enemmän luonnonläheisyyttä ja omaa pihaa. Tämä ajoi siis omakotitalo-ostoksille ja tässä sitä ollaan: yrittäjänä oman kodin yhteydessä! Aloitin 11/2021 uuden päätyön toisaalla, mutta toimin edelleen sivutoimisesti ripsienpidennysten ja kulmien kestopigmentointien parissa.

Koulutustaustana on merkonomitutkinto ja kauneudenhoitoalan perustutkinto/kosmetiikkaneuvoja. Olen myös suorittanut kosmetologien kansainvälisen Cidesco-tutkinnon. Näiden lisäksi olen kouluttautunut mm. ripsienpidennyksiin ja volyymiripsiin (joista minulta löytyy myös sertifikaatti), kynsien geelauksiin, ripsien kestotaivutukseen sekä kulmien kestopigmentointiin microblading-tekniikalla.

Tärkeimpiä asioita elämässäni ovat koirani Elli ja Kosmo, luonto ja meri, musiikin ja laulamisen parissa puuhaaminen sekä ajanvietto ystävien ja perheen kanssa.